Login
Register
Home

Отстраняване на мебели след ремонт

Използвате ли мебелите след ремонт. Случвало ли ви се е по обновяване на жилището да ви трябва отстраняване на старите мебели?

Ремонтът е трудна работа, и ако става дума за пълната подмяна на мебели и домакински уреди, понякога става по-трудно.

Кой има опит в тази област?

От obshtini.com знаят, че да се отървете от толкова много стари мебели и домакински уреди е трудна задача.

Някои се опитват да продадат старите мебели или уреди, но често, това отнема много време.

Също и при големи ремонти се сменят прозорците и вратите и хората се нуждаят от рециклиране. Старите неща, могат да бъдат изпратени за рециклиране заедно със старите мебели.

Отстраняване на мебели

Отстраняването на мебели за рециклиране е свързано с голямо количество работа. Това е така, защото преди да извадите мебелите от стаята, често трябва да демонтира и само след това да извадите, да заредите в кола и да изпратите за рециклиране. Не може да се хвърля боклук с такъв обем в контейнери близо до къщата. Може да получите глоба за това много и то толкова бързо, че да не се усетите. Старите мебели и домакинските уреди изискват специално изхвърляне и обезвреждане в сметище или център за рециклиране.

Разглобяването, изнасянето им от жилищните терени, зареждането на стари мебели в автомобил е доста труден, прашен и отнемащ време процес.

По-лесно, по-бързо и по-евтино е да си поръчате екипи по почистване на тавани и мазета в София – 088 400 1000.

За да включите в тази работа екип от професионалисти, които имат опит и специален инструмент, помислете добре и за избора на фирма. От obshtini знаят как да разглобяват мебели и домакински уреди, да изпълняват и зареждат в кола. Във фирмите, специализирани в използването на мебели, обикновено има автомобил с различен тонаж и размери, който е много полезен, както за големи обеми боклук, така и за тесните проходи в коридори, по стълбища, през каси на врати.

Освен това избирате удобното за вас време. Свържете се и заложете на професионализъм в изхвърлянето на стари мебели!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.