Login
Register
Home

Мултимедия за кола с цифрова телевизия


Навигациите,които са вградени за коли или така наречените мултимедии представляват изключителен интерес  в днешно време сред предложенията за електроника. Търсенето им се увеличава спрямо тяхната актуалност и интереса, който те предизвикват. Следователно от търсенето и предлагането е много  голямо и разнообразно. От различните производители налице са и мултимедии с различен интерфейс и дизайн, предлагащи различни функции и параметри. Най-вече изборът между различните варианти зависи от желанията и нуждите на клиента и екстрите, от които той  желае да се възползва.

https://bgauto.eu/oem-multimedii

Често едни от най-търсените функции са Bluetooth, навигационен софтуер, Wi-Fi , цифрова телевизия и не на последно място по важност-камера за задно виждане.Към момента пазарът за мултимедии предлага много различни  и добри оферти за мултимедии с цифрова телевизия. Тази екстра конкректно се ползва благодарение на цифровия тунер. Цифровите тунери биват два вида:едните са вградени ,другите-допълнителни.Съответно се предлагат  и устройства и от двата вида. Освен по това, те се различават и по вид спецификации като основната е операционната им система. На пазара често срещаме варианти за мултимедия с Андроид, както и мултимедия с цифрова ТВ WinCE. Функционалността е това, по което се различават двата типа модела.

Вариантите с Андроид предлагат възможност за връзка с интернет чрез 3G флашка както и чрез  Wi-Fi. По този начин могат да се теглят и да се ползват най-разнообразни  по видове приложения. Функционалността на мултимедията с Андроид като цяло е подобна на тази на таблетите, но  с още допълнителни и полезни функции. Високофункционална система, с която могат да се ползват множество функции е универсалната навигация с цифрова телевизия. Притежавайки този уред ни помага да се насладим на любимата музика, камерата за задно виждане, на гледане на разнообразни видеа през различни източници, сигурността на навигационния софтуер както и да се насладим на наши любими предавания от телевизионните канали, които са ни достъпни.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.