Login
Register
Home

Постигане на хармония в детската стая – насоки от чистачи.com

Всеки иска домът му да бъде удобен и уютен. Нищо чудно, че мъдрите англичани отдавна са измислили думата "моята къща е моята крепост". И в такава крепост на първо място трябва да е удобно. Въпреки че англичаните измислили тази реплика, тя е от значение и за нашата страна.

Зали, холни и трапезарии, дневни, детски стаи или кухни, без значение какво ще бъде обсъдено. Най-важното е в къщата да бъде приятно и релаксиращо. Но за да бъде домът наистина добър, трябва да помислите за интериора във всяка стая. И детската стая не е изключение.

В тази статия ще се опитаме да разберем как да направим помещението за детето възможно най-комфортно. Планирайте почистване и извозване на отпадъци в София.

Първо трябва да помислите за цвета. Като цяло, цветовата схема за детската стая е по-добре да се избере лека. Забравете за твърде ярки нюанси, насочете се към т. нар. пастелни нюанси. При избора на тапети трябва да разгледате, на коя страна ще се поставят. Ако има много светлина в стаята, тогава дори ако тапетът е малко по-тъмен, отколкото бихме искали, трагедията няма да се случи. Но ако слънцето стане малко, тогава е по-добре да изберете нещо възможно най-светло - така повече светлина ще се отразява от стените. В този случай е трудно да се прекали. Основното нещо е, че стените не са бели - това ще окаже натиск върху очите.

Всички сме свикнали с еднотонни тапети в едно време. Сега, когато изборът се е разширил значително, на пазара се появяват тъмни тонове с ярки, големи модели. В каталозите и на сайтовете такива стени изглеждат много атрактивни, но когато правите детска стая, забравете за тях. Големите предмети правят помещението значително по-малко. Дори ако имате голяма стая, големите рисунки ще отклонят вниманието и това ще действа депресивно върху детето. Ето защо е по-добре да си купите нещо повече или по-малко монотонно.

Ако правите място за тийнейджър, може да използвате следната идея. Както знаете, една стая може да бъде разделена на две части: за почивка и за работа. Направете така, че когато детето лежи на леглото, очите му паднаха върху обикновен тапет. Това ще помогне да се отпусне и успокои. Но когато детето седи на маса, за да прави своята домашна работа или играе с компютър, добре е да погледнете стената, където има голям динамичен модел, като например многоцветна лента. Тя ще възбуди малко и съответно ще насърчи.

Има още много идеи, които могат да се добавят в проектирането на детската стая. Достатъчно е да започнете от някъде. Ние ви съветваме това да стане с чистачи.com.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.