Login
Register
Home

Почистване в пансиони

Всеки ръководител на ваканционен дом или пансион провежда редовно почистване на всички стаи, терени и обществени площи. Само в малка институция, обаче може да бъде осигурено за кратки периоди самостоятелно почистване.

Ако броят на желаещите расте и вече няма начин да се справите сами. Тогава трябва да обърнете внимание на услугата „почистване на пансиони“, Почистване на апартамент и дезинфекция – цени за София, които предоставят пълен набор от възможности, от дезинфекция до пълно почистване с измиване на фасади.

Но желание да спестите от поддръжката не позволява правилно да поставяте акценти, като по този начин губите нови клиенти. И така, какво да правите в тази ситуация? Трябва да се запомни, че чистотата е ключът към успеха и комфорта, следователно е абсолютно невъзможно да спестите от това.

Гама от услуги с дезинфекция - дезинфекция на всички зони

Не само подът е податлив на негативни ефекти, но стените с тавани могат да се превърнат в източници на инфекция, както и много микроби, които остават върху стъклени повърхности. Конвенционалните продукти, съдържащи разреден алкохол или неконцентриран хлор, не винаги могат да гарантират абсолютна безопасност, особено за хора, страдащи от алергични заболявания.

мокро почистване ;

дезинфекция на помощни помещения;

дезинсекция на въздух;

отстраняване на петна и обработка на мебели;

измиване с отстраняване натрупванията;

почистване на фасади

Това и много повече могат да бъдат поръчани в сдружение Костови или поотделно. Не се опитвайте самостоятелно да извършите всички почистващи работи. По-добре е да поверите най-важните и опасни за здравето на посетителите дезинфектанти от почистващата компания - kostovi.bg.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.