Login
Register
Home

Вестници в дома

Сега в интернет може лесно да намерите всякаква информация, да правите покупки, да си намерите работа. Преди това тази функция се изпълняваше от вестника. Младите хора изобщо не се интересуват от източник на хартия, но някои по-възрастни хора са събрали значително количество отпадъчна хартия. Как да използваме вестниците в полза на ежедневието, нека ви разкажем в тази статия.

Стек хартия

Най-лесният начин е да изхвърлите вестниците или да ги приготвите за изхвърляне, а щастливите собственици на печките ги използват за разпалване. Ако не търсите лесни начини, а в килера има купчини хартия, тогава тези съвети ще ви харесат. Всичко е полезно, за пожълтелите вестници също намират полезни приложения.

Как да използваме вестник в ежедневието

Изхвърляне в пластмасов съд

Страхотно изобретение са пластмасовите контейнери. Те са удобни за работа, на път и на пикник. Често, обаче забравяме да ги измием или затворим, след измиване. Това неизбежно води до неприятна миризма, от която е много трудно да се отървете. С пластмасов контейнер ще заместите кошчето навреме.

За да спестите енергия и пари, използвайте прост и доказан метод. Измийте контейнера, подсушете го и го напълнете с вестници. Затворете плътно капака и оставете за една нощ. На сутринта миризмата напълно ще изчезне.

Сушене на обувки

Много е неприятно да се прибираш в дъжда и дори да си с чадър, краката ти пак ще се намокрят. Невъзможно е да сушите кожени обувки на батерия и просто няма време да чакате, докато се изсушат. Един редовен вестник бързо ще премахне влагата и миризмата. Просто напълнете ботушите или маратонките си със смачкани вестници и те ще попият водата.

Вестник за масата

Ако трябва да пържите или просто да готвите много, а няма време за почистване на кухнята, използвайте вестниците. Вземете необходимото количество хартия и покрийте всички повърхности. Така предпазвате кухнята от мазнини и петна, а за събирането на мръсни чаршафи са нужни няколко секунди. Между другото, с чиниите може да правите такива манипулации: покрийте ги с прилепнал филм.

За услуга: Извозване на стари гуми от адрес, последвайте връзката!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.