Login
Register
Home

4 интересни приложения на вестника в бита

Знаете ли, че обикновеният, стар вестник, който преди масово се използваме, купуваше заради новини, обяви и какво ли не може ад влезе в употреба и в бита.

Макар, че вече Интернет и новинарските сайтове заместиха стари познайник, вестника, много от нас все още съхраняват в мазета, по тавани и гаражи камари с вестници. Ако не сте ги предали за рециклиране или изгорили, разпалвайки парното с тях, то научете как да ги прилагате в ежедневието си.

Пълнител за чанти и ботуши

Новите чанти и обувки поддържат добре формата си, но когато ги изпратим в кутия или временно спрем да ги използваме, външният им вид да стане малко развален. За да избегнете това, напълнете чанти и обувки с вестници, така ще предотвратите появата на гънки и бръчки.

Корици на книги

Листата от вестници могат да предпазят класиките книги. С тях може да направите актуални подвързии, които пак да са си на мода. Почитателите на хартиените публикации лесно могат да направят стилна и оригинална защита за тях. Дори детските учебници ще изглеждат добре в такава корица и най-важното - да се променят поне всеки ден.

Помогнете на автомобилиста

Ако имате кола, винаги носете купчина стари вестници в багажника. Те ще ви помогнат да се измъкнете ако попаднете в кал. Повърхността на вестника не позволява колелото да превърта и е достатъчно гъсто, за да не се разкъсва. Основното нещо е да направите всичко внимателно.

Дайте втори живот на нещата, ако не потърсете фирма за изхвърляне на боклуци от адрес.

Винаги може да направите някоя и друга полезна дейност, която позволява да спестявате, а понякога помага за подобряване на екологичната ситуация. След като прочетете старите вестници, те могат да улеснят живота ви.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.