Login
Register
Home

Как да предотвратим нападението от дървеници в дома

Дървениците могат да влязат в дома по много начини, за които децата не се погледнат. Кои са те и как да водят успешно борба с тези, предлагайте да научите сега:

Дървениците се прихващат да отговарят на дрехи, мебели или спално бельо. Можете да попаднете в домове, да пътувате по тръби, куфари, раници, сакове. Те се полепват без проблем и с дрехи, обувки и чанти.

Забележете, че трябва да внимавате върху дървения материал в дома си, за да внимавате върху някои неща и трябва да внимавате:

Не внасяйте в дома си мебели, матраци, пружини или рамки за легло, намерени на улицата, взимайте на употреба втора или използвайте от други, но дайте на вашите като подарък;

Проверете за дървеници всички използвани или взети назаем мебели. Използвайте или вземайте мебели само от място с политика за предотвратяване на дървеници;

Не поставяйте раници, портмонета или чанти по легла, дивани или други места, където почивате или спите;

Когато пътувате проверете за дървеници в хотелската стая. Проверете спалнята, мебелите и багажника. Дръжте куфарите си далеч от леглото и ги проверявайте за дървеници;

За апартаментите е важно да следите за места, които се нуждаят от ремонт. За целта може да уплътнявате пукнатини и отвори, дупки в стените и процепи, около водопровод и окабеляването. Това ще помогне да се предотврати внасянето на дървеници от апартаменти на съседи.

Ако изберете, изберете, да се свържете с дървената дървесина, правилно да изперете и изсушите дрехите си в най-горещата вода, която платформата може да излезе, или да ги очаквате в запечатан най-добър плик, и да не успеете да видите.

Обувки, чанти и други предмети могат да се поставят в сушилнята за 30 минути; при средно висока или най-висока температура материалът може да бъде понеделник, за да убиете всички дървеници.

Източник: Екип за борба с дървеници

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.