Всичко за принтера

Научете повече за принтерите с bgprinter.eu

Fashion Colors - Мъжки Зимни Якета

Как да поставим ламиниран паркет

Ламинираният паркет е изграден основно от HDF. Важен за направата на ламината е дървения материал, такъв обаче е зависим от влажността. Вследствие недостатъка на дървото се налагат все повече употребата на ламинат. Поставянето на ламиниран паркет е част от използването на полипропилена от 200 микрона, по този начин се свързват различните пластове. Водеща роля се пада на етажирането. Тук е позволено единствено разминаване в 2 м., което се състои от 2 мм. в дължина.

Съществена роля при поставяне на ламинирани плоскости е изолацията към пара и изолация към субстрат. При този вид се прави подбор на материали, измежду пенополистирол, фолио, корк, дърво, а дебелината не бива да е повече от 2,3 мм. С това се осигурява доба изолация към студ, шум и влага.

В избора на по-дебели субстрати се осигурява по-гладка повърхност, всеки детайл е свързан с метода на работа и производство.

Всеки модел ламиниран паркет има ключалка към всяка плака. Заключването става по три начина. Такива са:

Тип на връзка, от която зависи "дизайн на ламинат".

Според дизайна на laminiran parket се определя и типа на връзка. Ламинарните повърхности се съединяват, за да се подредят към следващата. Поставя се ламинат върху пода, първо по дължина, следван от реда на съединяване на всяка плоскост.

Друг вид връзка за ламинат се нарича "рапир". Тук плочата се свързва по дължина. Процедурата трябва да се прави бавно и внимателно, за да не се дефектират повърхностите.

Третият последен начин за свързване на ламинат е с пластмасова вложка.