Всичко за принтера

Научете повече за принтерите с bgprinter.eu

Fashion Colors - Мъжки Зимни Якета

Създайте перфектната поканата за всеки повод

Персонализираната покана имат чувство за индивидуалност и чар. Не е нито трудно, нито невъзможно сами да направите покани дори за детски рожден ден с клоун. Достатъчно е само да развихрите творческият си усет и с невероятен ефект да създадете своето творение. Дор не се налага да ползвате инструмент за дизайн.

За целта потърсете в интернет. Има много свободни сайтове, които предлагат готови шаблони за всякакви празненства. Изберете покана с перфектна за всеки повод визия.

Персонализирайте целодневно вашата покана в 4 лесни стъпки:

Промяна на изображенията. Качете вашите собствени изображения или изберете от личната си библиотека с фотографии, графики и илюстрации.

Променете шрифтовете, ако готовите не ви устройват.

Променете фона и изберете цвят от любимите си. Така например ако става дума за детски партита за момчета, то покани в синьо, сиво, лилаво, зелено са сред най-предпочитаните. За момичета, покани във всички кремави цветове, червено, розово и лилаво са идеални. Винаги може да комбинирате два и повече цвята.

Използвайте високо на фотография или да качите свои собствени изображения направени от фотограф на предни поводи.

Когато вече сте създали ваш личен стил, можете да качите направите печат на поканата, толкова пъти, колкото гости ще има на тържеството.

Ако има специални уточнения, освен редовно присъстващите на поканите – дата, място и час на събитието, от и за кого е поканата, посочете и тях. Така, например, ако на рождения ден ще има участие от детски парти център София, или ако децата трябва да са с придружители, или ако ще се влиза в басейн и трябва да се носи бански, дори малките гости трябва да са подготвени за това.