Всичко за принтера

Научете повече за принтерите с bgprinter.eu

Fashion Colors - Мъжки Зимни Якета

доставчици на резервни части

Благодарение на прозрачна система на маркетинга фалшив "оригинал", не е много, но изражението на магазини мистериозните части задръстени с автомобили лого, най-вероятно - в нарушение на договора между производителите на производител на автомобили и части.


не може да бъде получена от другата страна - по очевидни причини, директен отговор на въпроса дали може да има такова, че продавачът е изпратен на транспортните парчета на качествена и . Въпреки това, има случаи, в които са намерени по време на проверката, че детайлите на фабриката са с по-добро качество от тези, които са били предназначени за бизнеса. Това означава, че той използва различен производствен процес, а в производството на автомобилни части.


След представители на най-големите доставчици на резервни части - GKN, Febi Bilstain и ZF (Sachs, Boge и Lemforder) закупуване на оригинални резервни части не от икономическа гледна точка. Според тях няма разлика между частите са доставени на поточната линия и Teehande. Всичко е направено в един процес, който компанията е предмет на същия стандарт и предава управлението, и без значение в кои страни се отнасят до фабриките. "Двигател Audi се събраха в Унгария, но това не изключва призова германския качеството на строителството, така че няма смисъл Bilstain демпфер за" да се разделят немски "и" румънски ", които са подчертани през февруари през февруари, в зависимост от продавача ") между SHRUS Spidan, Lobro и GKN - всички марки на пакети - абсолютно идентичен продукт с печата GKN