Login
Register
Home

Костюми за пълни жени

За големите дами е важно да знаете, че не всички цветове ще го представят в полезни цветове. Например светлинните нюанси само ще го увеличат визуално. Но тъмните ще помогнат да се скрият обемите. Ако успешно изберете модел с няколко цветови вариации или подбрани, кърпа, а след това е възможно да се даде цифра пожелах хармония и лекота.

Когато жената знае, че тялото й принадлежи на "круша" на тип (т.е., бедрото е много широка и произнася), а след това те могат да бъдат малко по намаляване на визуалното, ако вземете версия на пряк свободен нарязани, леко разширяване надолу. В този случай коланът тук няма да играе в ръцете на жена, тъй като ще разпредели проблемната зона.

Изберете стилна козина

Но едно момиче с фигурка "часовник" ще украси почти всякакви дрехи. Но ако носите плътно прилепнали палто или да си купите модел с колан права кройка, той може да бъде особено ефективно, за да представи своите предимства. Високите и елегантни дами ще изглеждат прекрасни в леки палта със средна дължина с колан. Те обаче могат безопасно да експериментират със стилове, избирайки смели, съвременни новости.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.