Login
Register
Home

Икономични офис принтери

Търсите начин да спестите пари за всичките си най-често купуваните офис нужди. Замисляли ли сте се кое във вашия офис консумира най-голям разход. Навярно това са офис консумативите и конкретно нуждите на принтера.

Съществуват поне 3 причини, заради, които да харчите много за този вид офис поддръжка, научете как да спестите сега:

Вашият тонер на принтера се харчи много бързо – потърсете истинската причина да става това. Дали действително копирате много ежедневно или има технически проблем/ Ако сами не може да установите повредата с принтера, повикайте специалист.

Хартията заяжда в принтера – ако това се случва твърде често, след което се налага частично разглобяване на принтера, то определено няма да ви е леко. Сменете хартията за принтер с друг вид. Ползвайте такава, която се препоръчва точно за вашия модел. Има хартия за принтер на пазара, която е универсална. Тя също може да свърши работа.

Сметката за ток – тя се е покачила само от работата на принтера, но замисляли ли сте се цялото ви офис оборудване, оставено по цяло денонощие да работи, колко електрически ток харчи. Ето сега опитайте да изключвате всичката офис техника, преди да напуснете работното си място. Има поне 3 причини да го направите – ще спестите от разхода за електричество; ще дадете почивка на своя принтер и офис техника, ще предпазите от повреди при евентуална авария – токов удар и други.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.